miercuri, 11 iunie 2008

stresiune...

Salut din nou,
dupa cum banuiesc ca stiti este stresiune, perioda in care studentul face de toate numai sa scape de examene si sa ajunga in vacanta.
Toate bune si frumoase, dar am fost martor la un eveniment pe care nu-l pot uita cu timpul. Va relatez...

Examen, scris, in amfiteatru, studenti emotionati pregatiti prin diferite mijloace pentru dezvoltarea subiectelor. Se trage biletul din gramada, se dicteaza subiectele.
Brusc unii devin agitati, si sub pretextul ca nu au inteles, cer repetarea subiectelor pentru o buna desfasurare a examenului. Proful, fara banuieli repeta lent subiectele cu vocea ridica.
Engage lumea baga productie...
Ne fiind foarte pregatit ma uit prin sala sa vad cine cum se simte, si observ ca unii colegi stau cu capul intr-o parte si vorbesc singuri...
Ce dmnzo, nu pot fi asa de grele subiectele sa te apuci sa vorbesti singur!?
Raman surprins, scriu ce stiu si parasesc sala. Stand la tigara, dupa ceva timp ma reintalnesc cu colegii ciudati, care brusc si-au revenit, si sunt foarte fericiti deoarece au stiut la examen... de unde??

O fi o treaba sa ti capul intr-o parte si sa vorbesti singur si poate iti aduci aminte de chestiuni de care habar nu ai....? Nu stiu, intreb pe unul dintre colegii apropiati, despre eveniment, acesta ma lamureste... Ii frauda!

Deznodamant: daca vorbesti singur, tii capul intr-o parte si esti la examen nu inseamna ca esti pregatit sau emotionat, doar ca ai dispozitiv hands-free atasat in adancul urechii externe si astfel iti vine informatia de prin "eter".

Ce o sa faca astia, ciudatii, cand or ajunge in pozitii de conducere pe deasupra clasei muncitoare...?

Ursu'

Niciun comentariu: