joi, 29 mai 2008

Da caldura, se inmultesc cei inchisi la culoare

Din categoria nesimtire curata,

1.Din cand in cand trec prin intersectia str. Campului cu Calea Manastur. Stand la semafor observ un cersetor, nu e nimic iesit din comun. Un copil cu mai putin de 15 ani experienta de viata, dar viclean. Viclean deoarece de fiecare data cand trec prin intersectie are alt handicap, si astfel isi obtine "bani de buzunar".

2. Cu cateva zile in urma observ ca "pe strada mea" atarna un cablu gros cat mana de pe stalpii Romtelecom. Asa le trebe daca nu-s in stare sa o faca calumea. Mai trec 2 zile si cineva trage cablu pana la pamant. Tot nu se intampla nimic. Mai trece o zi, si hop dispare cablul. Aflu ulterior din presa ca s-a furat 20 m de cablu de Cupru, asta deja ii un venit apreciabil din categoria reciclarii cuprului.

3. Azi fiind joi, si zi de gunoi, dimineata pe la 7, scot tomberonul si imi vad de drum spre facultate. Pe la 12 ajung acasa si nevazand tomberonul pe starada, cu ideea ca l-a fi bagat tatal sau fratele in curte, linistit intru in casa sa ma racoresc.
Totusi ies in curte la o tzigara si observ ca tomberonul ii absent, il caut pe strada...nu-i. Culmea nu am vazut niciodata pe nimeni plimband tomberonul pe strada, si nici tomberon care sa plece singur de la domiciliu. L-au furat! apoi il vand sub pretul pietei. O alta afacere cu venit curat-murdar.

Ursu`

Niciun comentariu: