marți, 1 aprilie 2008

Ziua cu pacaleala...

Salutari,
dupa ce am stat toata ziua citind despre niste chestiuni insemnificative, pentru a promova un examen, m-am gandit sa va scriu.

Nu s-au intamplat mari chestiuni in ultima perioada, din acest motiv nu am prea multe de spus, asa ca va povestesc treburi interesante din auzite :D

1. IPS Daniel din motive "binecuvantate" a suferit un accident pe scarile patriarhiei, s-a ales cu o fractura...
"Taierea imprejur cea dupa trup a Domnului" (1 ian) sa-i aduca insanatosire grabnica.

2. Chefir - produs lactat, acidulat obtinut prin insamantare cu culturi lactice selectionate (bacterii) si ciuperci speciale (tibetane si altele). Buatura sanatoasa, racoritoare cu capacitati imuno stimulatoare.
Napolact fabrica si vinde un produs Chefir, cu mesajul "Lapte din inima Ardealului - daca stii cum sa-l pregatesti, asa cum am invatat noi de generatii, nu te mai saturi, asa de bune-s toate". Frumos mesaj pacat de chefir, nu de alta dar cel sus mentionat nu a vazut in viata lui ciuperca de chefir, ce sa vb de traditie, contine doar bacterii de iaurt, asa ca nu e cu nimic deosebit de iaurtul obisnuit, atat ca e putin mai gras, si acrisor.

3. Ne-am plimbat intr-o seara prin centrul orasului, si am observat ca sunt prea multe mini casinouri, si multi politisti care agata soferi pe marginea becului de far, care s-a ars de suparare.

Intr-o zi ii primavara, in alta nu-i.

Acum inchei ca e tarziu si ploua.
Pana data viitoare, toate cele bune!

Ursu`

Niciun comentariu: